Sincronizare Woocommerce – OLX

Servicii de Sincronizare Woocommerce – OLX, pentru cei ce detin platforme ecommerce construite pe wordpress si woocommerce. Sincronizarea permite preluarea de catre OLX pe baza unor criterii a produselor din site si publicarea lor ca anunturi in olx conform abonamentului detinut la OLX.

Se poate face multiple categorii (sabloane) de Sincronizare Woocommerce – OLX in functie de categoriile in care se incadreaza pe portalul lor și sau pentru care dețineți anunturi platite.

Sincronizarea se realizeaza per categorie de produse, deci se poate alege o categorie intreaga din site care sa sincronizeze cu o categorie din olx. De asemeni se pot face sincronizari manuale, adica la o rutina creata in site, se adauga manual produsele dorite pt sincronizare, deci nu toata categoria în acest caz.

Sincronizarea nu este duplex, daca se cumpara/epuizeaza produsul din site dispare si de pe olx la urmatoarea sincronizare, daca se cumpara de pe olx, trebuie inchisa comanda in site pentru ca nu se scade stocul automat.

Servicii Sincronizare Woocommerce – OLX

Pentru detalii suplimentare despre posibilitatea de Sincronizare Woocommerce – OLX, nu ezitati sa ne intrebați folosind pagina de contact.

 

Foto: OLX si WooCommerce

sincronizare woocommerce - olx

 

conectare woocommerce olx, woocommerce to olx, sincronizare woocomerce olx