Găzduire

Una din preocupările noastre majore a fost și va rămâne asigurarea că pagina creată de noi primește o găzduire pe măsură. Pentru a funcționa bine, o pagină web are nevoie de resurse suficiente și aceste resurse ar trebui să fie și la prețuri decente.

Această stare de fapt ne-a provocat să avem noi spațiu de găzduire pentru clienții care doresc asta. Serverele pe care găzduim paginile sunt în permanență supravegheate și resursele sunt acordate în perfectă corelare cu necesitățile fiecărei pagini. Mai mult, în orice moment este nevoie pagina poate primi resurse suplimentare dacă situația o impune.

Pachetele de găzduire se negociază cu fiecare client în parte în funcție de necesitățile sale. Se asigură accesul clientului în cPanel pentru configurări de adrese de email sau alte setări. Clientul primește toate datele de admimistrare a contului său și în acest fel se asigură acces nestingherit la toate fișierele site-ului inclusiv la tot ce are nevoie dacă vrea să mute pagina la alt găzduitor.

Lasă un comentariu