Achiziţii IT

Fie că e vorba de o simplă căutare de computer pentru contabilitate sau de o căutare mai complexă de flotă de computere, monitoare, imprimante sau servere este vitală alegerea unor produse care să se potrivească nevoilor firmei dumneavoastră. Este de-a dreptul stânjenitor când achiziția făcută cu considerabile eforturi financiare nu se ridică la așteptările dvs sau când constatați că acea achiziție este cu anumite elemente esențiale lipsă.

În ziua de azi, când cheltuielile trebuiesc bine calculate e mare nevoie ca cineva priceput în domeniu să vă sfătuiască cu privire la ce trebuie cumpărat în așa fel încât să obțineți în primul rând acoperirea nevoii pentru care achiziționați acel produs și mai apoi să obțineți și un preț bun pentru acel produs.

Cu ce pot contribui eu:

  • Analizez nevoia dvs. ţinând cont de experienţa mea în domeniu şi de situaţia existentă în societatea dvs.
  • Caut cel mai bun produs de care aveți nevoie dar care să corespundă cât mai exact cerințelor.
  • Caut din ofertele găsite pe cea mai avantajoasă financiare ţinând în acelaşi timp cont şi de seriozitatea vânzătorilor.
  • Vă fac propuneri pentru ca dvs să decideţi de la cine achiziţionaţi.
  • În cele mai multe cazuri această consultanța este gratuită.

De ce vă pot oferi asta?

Pentru că am experiență îndelungată în ceea ce înseamnă achizițiile IT. Am experiență în utilizarea computerelor în diferite medii. Am experiență în cercetarea pieței de IT din România și cunosc foarte bine pe cei mai mulți din vânzătorii din acest domeniu fie că vorbim de vânzătorii de produse noi sau pe cei de produse recondiționate.

În plus studiile în domeniul reţelisticii şi administrării computerelor şi reţelelor dar şi al sistemelor de operare mă califică pentru a face cele mai bune recomandări în domeniul acesta.

Lasă un comentariu